Ontmoetingscentrum T&O, in de wijk Tuin & Oostdorp

Het T&O gebouw is een kleinschalig buurtcentrum, centraal gelegen in de wijk Tuin & Oostdorp in Bergen. Het buurtcentrum is lang geleden, door middel van zelfwerkzaamheid door de buurtbewoners, ontstaan als gebouwtje bij de speeltuin.  Het beschikt over een grote zaal met een podium en een aantal kleinere zalen en een gezellige huiskamer. Sinds 1 juli 2012 beheert en exploiteert Stichting Welzijn Bergen deze accommodatie.
Tegenwoordig huisvest ontmoetingscentrum T&O van maandag tot en met zaterdag tal van cursorische- en ontmoetingsactiviteiten.
De activiteiten worden vrijwel geheel georganiseerd en aangeboden door zelfstandige docenten, die hiervoor een ruimte huren in T&O.
Deze activiteiten worden 2 x per jaar aangeboden in een overzichtelijk programmaboekje. Dit boekje is af te halen bij T&O of hier te downloaden.
(op dit moment is er geen aanbod) 

  • Daarnaast biedt T&O onderdak aan activiteiten van Stichting Welzijn Bergen, zoals:
    de huiskamer voor senioren, eens per 2 weken op de dinsdagochtend;
  • het Repaircafe Bergen, eens per 2 weken op de vrijdagochtend.
     

Het T&O gebouw wordt daarnaast gebruikt door de buurtcommissie T&O, voor haar vergaderingen en bijeenkomsten in het kader van het renovatie- en nieuwbouwproject in deze wijk.
Naast het vaste (seizoen)programma is er over het algemeen nog voldoende ruimte voor het afspreken van incidentele activiteiten. Voor alle afspraken kan van dinsdag tot en met donderdag tussen 10.00-16.00 uur contact worden opgenomen met de beheerder. U bent van harte welkom om te komen kijken of uw voorgenomen activiteit goed past in een van onze zalen.

Contactgegevens:
Linda Langenberg (administratie/contracten)
Email: l.langenberg@welzijnbergen.nl

Ontmoetingscentrum T&O
Kogendijk 42a
1862 XE Bergen (NH)
072-5895882