Weggooien is zonde

In Bergen, Egmond-Binnen en Schoorl hebben wij goedlopende Repair Cafés! Vindt u het ook zonde om spullen zo maar weg te gooien? Weggooien is zeker niet nodig. Heeft u spullen die nog prima een tweede leven tegemoet kunnen gaan met wat herstel? Neem deze mee naar het Repair Café! Wij helpen u graag.

Repair Café Bergen

Elke 1e en 3e vrijdag van de maand zitten van 9:30 tot 12:00 onze vrijwilligers voor u klaar in (het nieuwe) Buurtcentrum T&O, Jaap Veldheerhof 1 in Bergen. 

Repair Café Egmond-Binnen

Elke 4e vrijdag van de maand zitten van 9:30 tot 12:00 onze vrijwilligers voor u klaar in Dorpshuis De Schulp, Visweg 45 Egmond-Binnen

Repair Café Schoorl

Elke 2e en 4e woensdag van de maand van 13.30 - 16.00 uur in de Sanderij, de Sanderij 7, Schoorl.

Bij alle drie de locaties kunt u o.a. terecht met kapotte kleding, elektronica, fietsen en zelfs meubelen. Onder het genot van een kopje koffie en goed gezelschap wordt er dan gekeken of er nog iets te redden valt. Onze vrijwilligers leveren deze dienst kosteloos. Wel is er de mogelijkheid tot het doen van vrijwillige donaties zodat eventuele onkosten vergoed kunnen worden. Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen!

Voor meer info zie: www.repaircafegemeentebergen.nl

Bent u handig of lijkt het u gewoon leuk om mee te helpen, neem dan even contact op met Mireille Bot-Otto via m.otto@welzijnbergen.nl