BodyVit, en Gemeente Bergen lanceren vitaliteitsprogramma voor ouderen

Iedereen gezond en fit. Dat is niet alleen de doelstelling van onze sportschool van Bergen, maar ook van Holland Sport en de gemeente. Samen lanceren ze vanaf januari een vitaliteitsprogramma voor ouderen, voor sterk gereduceerde tarieven. Dus hup, naar De Beeck en gezellig samen trainen. Zo hou je jezelf sterk, lenig en vitaal.

Ouder worden

Als je ouder wordt, verandert je lichaam. Je wordt minder vitaal en dat heeft invloed op je gezondheid. Geen paniek, met de juiste training kun je je lijf sterk, stabiel en lenig houden. Sterke spieren ontzien je gewrichten, en effectieve training helpt je hormoonhuishouding en is goed voor je bloeddruk. Kracht, lenigheid en stabiliteit is de basis van het programma Vitaal plus van BodyVit, dat speciaal ontwikkeld is voor mensen boven de 65. Je traint in kleine groepjes onder professionele begeleiding en op je eigen niveau.

Maatschappelijk Sportakkoord Bergen

De steun van de gemeente komt uit het Sportakkoord. Dat akkoord moet de toekomst van de sport in Nederland bewaken en ervoor zorgen dat ie-de-reen in Nederland toegang heeft tot plezier in sport. Nu en in de toekomst. Ongehinderd, in een veilige en gezonde omgeving en een leven lang. In Bergen wordt er veel gesport, maar uit onderzoek blijkt dat ouderen moeilijk bereikt worden. Daarom steunt de gemeente Vitaal plus, en mag iedereen het de eerste drie maanden proberen voor € 15 per maand.

Zin in?
Vitaal plus begint op 18 januari, inschrijven kan via www.bodyvit.nl of aan de balie van Bodyvit in de Beeck.
Op 11 januari is er een kennismakingsmiddag (13.00 – 17.00) samen met Stichting Welzijn. Vitaal plus is op elke woensdag- en vrijdagmiddag, de training begint om 14.00 en eindigt om 15.00 met een gezellig bakkie koffie.
Een duik in het zwembad behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor vragen over Vitaal plus: www.bodyvit.nl
Mischa de Jong: mischa@bodyvit.nl
tel. 072-5825710