NL Doet voor Binnenhof Bergen

Welzijn Bergen gaat met hulp van het Oranjefonds, de organisator van NL Doet, een binnen- en buitenplek creëren voor kwetsbare wijkbewoners waaronder mensen met geheugenproblemen. Op deze plek kunnen mensen elkaar ontmoeten, activiteiten ontplooien en gewoon zijn. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar met een tuin. Omdat vele handen licht werk maken, willen we graag een begin maken met het opknappen van de tuin en het gezellig maken van de ruimtes.
Wat gaan we doen
In de tuin: weghalen of snoeien van oude beplanting, verwijderen van tegels, plantaarde aanbrengen, planten van struiken, bloemen en planten. Voor de sterke vrouwen en mannen onder ons: we willen graag een schutting plaatsen.
In de ruimtes gaan we schilderen van muren en plafond, oude dingen weghalen of verplaatsen. Het is handig als je ook zelf wat klein tuingereedschap meebrengt. Voor overige materialen wordt gezorgd, evenals voor de koffie, thee en lunch.

 

Waar: Binnenhof 9, Bergen

Wanneer: op zaterdag 12 maart van 9.30 tot 17.00 uur

Inschrijven kan via www.nldoet.nl, zoek op activiteiten in Bergen (N-H), en kies ‘een-binnen-en-buitenplek-creeren-voor-kwetsbare-wijkbewoners’

Wilt u meer weten over het project neem dan contact op met Marleen van der Vliet (m.vandervliet@welzijnbergen.nl) of Marja Vlaar (m.vlaar@welzijnbergen.nl)