Nieuw gezicht op wijksteunpunt in Egmond

Met ingang van maandag 1 mei zal Saskia Borst het nieuwe gezicht en aanspreekpunt zijn van het wijksteunpunt Hanswijk in Egmond aan den Hoef.

Mijn naam is Saskia Borst en ik ben per 1 mei werkzaam voor Stichting Welzijn Bergen als Welzijnsmedewerker. Ik ga aan de slag bij het wijksteunpunt in Egmond in de Hanswijk en zal meerdere dagen aanwezig zijn aan de balie. Verder zal ik mij bezighouden als coördinator van het maatjesproject en is het mijn doel om mensen te verbinden met elkaar.

Ik woon in Heiloo met het heel veel plezier samen met mijn man en 3 jongens. Voetbal leeft erg bij ons in huis en wij zijn dan ook vaak te vinden langs de lijn. Verder ben ik als vrijwilliger actief als coördinator bij de voetbalverening.

Hiervoor heb ik 5 jaar in een Woon-zorgcentrum in Heiloo gewerkt als welzijnsmedewerker. Ik heb hier heel geleerd en prachtige initiatieven kunnen opstarten. Ik ben met veel plezier begonnen en ik ben heel warm ontvangen.

Ik kijk uit naar de fijne samenwerking met alle betrokken collega’s en vrijwilligers. En zie er naar uit om jullie te leren kennen.