Dietrik Emmens is onze nieuwe controller

Per 1 mei is Dietrik Emmens de nieuwe controller voor Welzijn Bergen, Trefpunt Heiloo en Welzijn Castricum. Dietrik is in dienst van Welzijn Bergen maar neemt ook de financien van de twee andere welzijnsorganisaties voor zijn rekening. 

Hier onder stelt hij zich even kort voor:

Mijn naam is Dietrik Emmens en ik ben per 1 mei gestart als controller voor de drie welzijnsstichtingen Stichting Welzijn Bergen, Stichting Trefpunt Heiloo en Stichting Welzijn Castricum.

Sinds 2018 ben ik bezig geweest met de opstart van Brouwerij Egmond, waar de Abdijbieren Sancti Adalberti worden gemaakt, daar ga ik nu een stapje terug doen. Daarnaast ben ik commissaris bij Rabobank Alkmaar en Woningstichting Naarden.

In het verleden heb ik voor Hoogovens, Ahold, De Boer Tenten, de Reactor in Petten en woningcorporatie Woonwaard gewerkt, dus een hoop ervaring opgedaan, die ik graag inbreng in deze nieuwe functie.

Daarnaast heb ik allerlei bestuursrollen vervuld bij o.a. WoningPlus in Schagen, de Kunst10daagse in Bergen, het Orgel Festival Holland in Alkmaar en recent de voorstelling “Oorlog aan Zee” in Bergen.

Ik woon in Alkmaar, met echtgenote Anja en heb een zoon Thomas, die inmiddels zelfstandig woont.

In mijn vrije tijd reis ik graag, onder andere naar Schotland en ga graag naar voetbal kijken, zoals de wedstrijden van mijn zoon bij Jong Holland en uiteraard bij AZ.

Ik heb er erg veel zin in en kijk uit naar de samenwerking met al die berokken collega’s die zich elke dag inzetten voor het welzijn in deze regio.