Een kleine inspanning betekent zo veel!

Het Volwassenenwerk van Stichting Welzijn Bergen zoekt vrijwilligers voor het project WonenPlus.

WonenPlus biedt praktische ondersteuning aan ouderen, gehandicapten en chronisch zieken, waardoor deze zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Veel van deze diensten worden door vrijwilligers uitgevoerd en daar zijn wij ontzettend blij mee.

Waar zijn we naar op zoek?

Door de toenemende vragen om ondersteuning is de  Stichting Welzijn Bergen hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de vervoersdienst in Bergen, Egmond èn Schoorl. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het vervoeren van mensen naar bijvoorbeeld de huisarts, kapper of ziekenhuis. Dit uiteraard tegen een kilometervergoeding.

Ook zijn wij op zoek in Bergen, Egmond en Schoorl naar vrijwilligers die een keer per week een boodschap zouden willen doen voor mensen die dat zelf niet meer kunnen.

In deze tijd van corona zijn veel ouderen eenzaam en op zoek naar een maatje. Als vrijwilliger bezoek je 1 of 2x per week iemand met wie je gaat wandelen, houdt een gezellig praatje of drink je een kop koffie. Het zijn de kleine dingen die het doen. 

Wat brengt het u?

Vrijwilligerswerk wordt niet betaald, onkosten worden uiteraard wel vergoed.
Het levert, naast een goed gevoel, ook nieuwe contacten op. Met cliënten en met collega vrijwilligers.

Ben je geïnteresseerd en wil je een handje helpen dan kun je contact opnemen met Carla Meliefste, 072-5095267, alle werkdagen tussen 9.00- 12.00 uur of via c.meliefste@welzijnbergen.nl.