donderdag 27 augustus bijeenkomst mantelzorgers

Steunpunt Mantelzorg Bergen nodigt mantelzorgers uit de gemeente Bergen van harte uit om op donderdagmorgen 27 augustus a.s. vanaf 10.30 uur koffie (met wat lekkers) te komen drinken in de tuin van het T&O gebouw aan de Kogendijk 42 A in Bergen.

De opstelling van de tafels in de tuin is coronaproof. We houden voldoende afstand van elkaar, desinfectans voor de handen is aanwezig en er is een vaste looproute.

Neem even een momentje voor uzelf en kom langs om andere mantelzorgers te ontmoeten. De afgelopen maanden zijn met name voor mantelzorgers erg zwaar geweest. Misschien heeft u behoefte hierover te praten, maar misschien ook helemaal niet. Dat is ook prima!

Vanzelfsprekend is er ook gelegenheid vragen aan de mantelzorgondersteuners te stellen.

Wij vragen u  wel zich van te voren aan te melden via  steunpuntmantelzorg@welzijnbergen.nl of via tel. 072-5095267 (9.00-12.00 uur) zodat wij weten op hoeveel personen wij kunnen rekenen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Bij slecht weer wordt de bijeenkomst binnen gehouden. Dank voor uw begrip en wij zien ernaar uit u weer te ontmoeten. Graag tot dan!