Kom in contact met een schrijfmaatje!

Vindt u het leuk om brieven te schrijven en te ontvangen? Dan bent u bij het project BrievenbusPlus aan het juiste adres. Met het project willen wij graag mensen met elkaar in contact brengen. Dit project is een samenwerking van Stichting Welzijn Bergen, Wonen Plus Welzijn in Alkmaar en Noordkopvoorelkaar.

BrievenbusPlus is een penvriendproject, opgezet voor iedereen die behoefte heeft aan een schrijfmaatje. U hoeft zich alleen aan te melden en wij koppelen enthousiaste brievenschrijvers en contactliefhebbers aan elkaar en hopen zo te zorgen voor langdurig contact. Als we een geschikt schrijfmaatje voor u gevonden hebben, dan krijgt u elkaars adres. Bovendien ontvangt u beiden een startpakket met daarin briefpapier, enveloppen en een pen, zodat u direct met schrijven kunt beginnen!

Wilt u ook schrijven en post ontvangen? Meld u aan voor het project BrievenbusPlus. Aanmelden kan door te mailen naar b.vanderheijden@welzijnbergen of te bellen naar 072 5065204  of 072 5095267 (ma-vrij 9.00 – 12.00 u)