Bijeenkomst voor gastgezinnen Oekraiense vluchtelingen

In de gemeente Bergen zijn er meerdere particulieren die vluchtelingen uit Oekraïne opvangen bij hen thuis. Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn over deze vorm van opvang, bij de mensen die deze opvang bieden. Bij Welzijn Bergen zijn niet alle opvanggezinnen bekend: wij doen daarom langs deze weg een oproep aan eenieder die Oekraïense vluchtelingen opvangt.

Stichting Welzijn Bergen organiseert op woensdag 27 juli van 19.30 tot 21.00 uur, in het Binnenhof 9-11 te Bergen, een bijeenkomst speciaal voor gastgezinnen uit de gemeente Bergen. Hier kunnen zij hun ervaringen delen met de andere gastgezinnen en de vragen stellen die hen bezighouden.

Namens Stichting Welzijn Bergen zijn de welzijnscoaches Marleen van der Vliet, Yvonne Ruiter en Marja Vlaar aanwezig. Namens de gemeente Bergen zullen Agnes Brokers, (senior beleidsadviseur domein samenleven) en Monique Klaver (gebiedsregisseur) aanwezig zijn.

Wij stellen het op prijs als u zich vooraf aanmeldt: telefonisch via 072 5821450 (ma-vrij tussen 9.00 – 12.00 u) of per mail: e.schumacher@welzijnbergen.nl

Adres: wijksteunpunt Binnenhof, Binnenhof 9-11 in Bergen (aan de parkeerplaats achter Albert Heijn)

Datum: woensdag 27 juli van 19.30 tot 21.00 uur.