Belmaatjes gezocht

Vanuit huis vrijwilligerswerk doen? Dan is dit misschien iets voor jou.

Wil je het verschil maken in het leven van eenzame ouderen? Meld je dan nu aan als vrijwilliger voor de belservice van Stichting Welzijn Bergen.

Als vrijwilliger bied je ouderen een luisterend oor of een gezellig praatje. Gewoon vanuit je eigen huis of vanuit een van onze steunpunten in Bergen, Egmond of Schoorl.

De belservice is een gratis beldienst voor ouderen

Er is een groep ouderen die weinig de deur uit komt en die er behoefte aan heeft om regelmatig even iemand te spreken. De belservice is geen hulplijn.

Het gaat om een luisterend oor. Soms is het een gezellig praatje over van alles en nog wat, soms is het gewoon een goed gesprek.

  • Vrijwilligerswerk vanuit huis
  • Wekelijks bellen wanneer jou uitkomt
  • Je gaat getraind aan de slag
  • Werkt met je eigen telefoon
  • Geen belkosten voor jou
     

Bied jij een luisterend oor?

Als vrijwilliger bij de belservice van Stichting Welzijn Bergen bel je met ouderen die behoefte hebben aan meer contact. Met jouw telefoontjes lever jij een belangrijke bijdrage aan het verminderen van eenzaamheid onder ouderen. Welzijn Bergen biedt haar vrijwilligers training en informatie. Daarnaast worden er regelmatige bijeenkomsten voor vrijwilligers georganiseerd.

Is dit iets voor jou dan kun je contact opnemen Elfrith Schumacher, telefoon 072-5821450 of stuur een mail naar e.schumacher@welzijnbergen.nl