Andrea Landman ook directeur van Stichting Trefpunt Heiloo

De nieuwe directeur van het Trefpunt in Heiloo wordt vanaf 1 mei Andrea Landman. Ze volgt terugtredend directeur Marian van Dam op. 

Andrea Landman is al drie jaar directeur bij Stichting Welzijn Bergen en gaat deze functies combineren. Daarvoor was zij vervangend en interim-directeur bij de ’s Heeren Loo Zorggroep uit Koedijk, een woonzorgorganisatie die mensen met een verstandelijke beperking begeleidt.

'Andrea Landman neemt twintig jaar ervaring met zorg en welzijn mee, die in haar functie goed van pas komt', zo meldt Stichting Trefpunt Heiloo, dat net als Stichting Welzijn Bergen verschillende doelgroepen verenigt. 'Het welzijnswerk beweegt zich in het spanningsveld van een groeiende en complexer wordende opdracht, waarbij budgetten vaak niet evenredig meegroeien.'

De samenwerking tussen de drie welzijnsstichtingen in Bergen, Heiloo en ook Castricum gaat met de aanstelling van Andrea Landman in Heiloo een nieuwe fase in. De zelfstandigheid van de verschillende stichtingen blijft echter gewaarborgd.

(tekst deels overgenomen uit het Noordhollands Dagblad)