Meivakantie programma

Tijdens de meivakantie organiseren de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen in samenwerking met Jongerenwerk Bergen weer sportieve vakantie activiteiten voor zowel kinderen als jongeren.

Op verschillende dagen is er aanbod, van BuitenGewone Spelen in Egmond aan Zee en Schoorl tot Jachtseizoen in Bergen en Game ON in Schoorl.

Voor meer informatie over het meivakantie programma kunt u terecht op https://www.sportenbewegeninbergen.nl

 

  • Op donderdagmiddag 29 april kunnen kinderen in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar zich opgeven voor Rope Skipping en Fungames. Deze toffe clinics worden georganiseerd op de parkeerplaats bij JOEB in Egmond Binnen.
  • Maandag 3 mei wordt, in de tweede editie van Game ON, de populaire game Fortnite écht tot leven gebracht. In het noordelijke Nollenbos, naast kampeerterrein Buitenduin, kunnen kinderen zich uitleven met laserguns, obstakels, battles en respawn plekken. We werken met tijdvakken voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar, 13 t/m 15 jaar én in de avond ook voor jongeren van 16 t/m 18 jaar!
  • Dinsdag 4 mei is het Jachtseizoen in Bergen geopend, voor alle jeugd van 8 t/m 12 én 13 t/m 18 jaar. Een toffe activiteit gebaseerd op de populaire online serie Het Jachtseizoen van Stuk TV.
  • Woensdag en donderdag staan de BuitenGewone Spelen op het programma, zowel in Egmond aan Zee (5 mei) als in Schoorl (6 mei). Het programma bestaat uit verschillende leuke clinics en spelletjes van Freerunning tot Stuntsteppen en Dans. In de ochtend is er een mooi aanbod speciaal voor kleuters.
  • Vrijdag 7 mei sluiten we af met de reallife versie van Among Us voor kinderen in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar. Met impostors en crewmates wordt deze toffe online game, in samenwerking met Scouting de Heerlijkheid, nagebootst op hun prachtige terrein in Bergen.

Inschrijven voor Game ON Schoorl, het Jachtseizoen en Among Us is mogelijk vanaf maandag 19 april 9.00 uur.
De inschrijving voor de andere activiteiten staat al open.

Voor de meeste activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Iedereen kan meedoen!
Gezinnen die de bijdrage niet kunnen betalen kunnen contact opnemen met de buurtsportcoaches Eefke en Elles.
Aanmelden en betalen voor de vakantie activiteiten kan via de website www.sportenbewegeninbergen.nl