20 Billboards in Bergen

Van 6 tot 20 september start Welzijn Bergen een campagne om alle vrijwilligers binnen onze gemeente letterlijk een gezicht te geven. Door middel van 20 billboards, verspreid door de gemeente, laat Welzijn Bergen weten hoe blij ze zijn met al deze mensen. Op de billboards staan zo’n 100 foto’s van vrijwilligers: zij staan voor de vele honderden mensen die vaak in stilte hun o zo belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van hun dorpsgenoten. Of dat nu binnen een vereniging, een club of één op één is.  

2021 is het jaar van de vrijwillige inzet; reden om onze vrijwilligers nog eens extra in het zonnetje te zetten.  In 2020 waren er 413 geregistreerde vrijwilligers bij Welzijn Bergen. Zij leverden het equivalent van bijna 30 fulltimebanen, onbetaald want onbetaalbaar.  

Vanaf 4 oktober 10.00 uur kunnen alle actieve vrijwilligers in onze gemeente, geregistreerd of niet, zich inschrijven voor een gratis activiteit (in de week van 6 tot en met 14 november) of presentje via de website vrijwilligersbedankt.nl. Dit is een gezamenlijk project van Team Vrijwillig en Welzijn Bergen. Wilt u als ondernemer ook wat betekenen voor de vrijwilligers? Stuur dan voor 20 september een mailtje naar vrijwilligers-bedankt@teamvrijwillig.nl of bel naar 072 519 1600.