Creëer jouw Kijkdoos voor een expositie en schitter op het Podium! 

"Hey daar, jonge (creatieve) geest tussen de 12 en 18 jaar!"   

Voel jij je soms overweldigd door alles wat er in je hoofd omgaat?  

Heb je behoefte aan een manier om je gedachten en gevoelens uit te drukken?  

Dan is dit jouw uitnodiging om deel te nemen aan een bijzonder avontuur van zelfexpressie en kunst! 

Stel je voor: een individuele kijkdoos/box, een persoonlijke wereld waarin jij de regels bepaalt, een soort van microkosmos van jouw gedachten, emoties en dromen. En weet je wat het mooie is? We gaan deze unieke creaties tot leven brengen door middel van theater en dans, met de professionele begeleiding van ervaren kunstenaars. 

Dit is jouw kans om je verhaal te vertellen op een unieke, krachtige manier - door middel van kunst, beweging en verbeeldingskracht. Samen zullen we deze kijkdozen omtoveren tot levendige korte voorstellingen/performances die het publiek zullen inspireren. 

Laat je gedachten en je creativiteit de vrije loop en ontdek de kracht van jouw verhaal.  

We bieden je niet alleen de mogelijkheid om jezelf uit te drukken, maar ook om deel uit te maken van iets groters - een bruisende expositie, een spraakmakende performance of een bijzondere voorstelling die mensen zullen raken en in beweging zullen brengen. 

Dus, ben jij klaar om je emoties te laten dansen en je gedachten te laten stralen? Doe met ons mee en creëer iets buitengewoons! Samen zullen we een wereld van verbeelding en expressie ontdekken die geen grenzen kent.  Doe mee en laat je kwetsbare en kunstzinnige kant stralen!" 

De locatie waar de workshops plaatsvinden is bij KEK Heereweg 36, 1871 EJ Schoorl 

We starten op 15 februari 2024, om 15.00 uur met de eerste bijeenkomst en kennismaking.

Daarna bepalen met z'n allen het rooster dat voor iedereen het beste uitkomt. We komen 10 x samen om aan het project te werken. Wij bieden workshops aan met beeldende kunst, videovlog, dans, theater, muziek en keramiek. 

Dit project is een samenwerking met stichting Welzijn Bergen, KEK Jeugdcentrum Schoorl, stichting Los Zand en de stichting Tijdgeest. 

Is dit wat voor jou? Stuur dan een whatsapp naar 0641978504 of stuur het inschrijfformulier naar info@stichtingtijdgeest.nl 

Hartelijke groet, 

namens het team van medewerkers,  

Hans Langeree projectleider 

Inschrijfformulier